A la carte
Roggevleugel in 't zuur
Magazine Culinaire (Belgique)
Regardez ce samedi 6 décembre sur PLAY4 à 10:55 le programme "A la carte" produit en Belgique . D'une durée de 20 min ce programme est adapté à tous publics.
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu. Een bereiding die haar altijd is bijgebleven, is ingelegde vis in zure gelatine, zoals roggevleugel, hondshaai of pladijs. Marjan heeft al meermaals geprobeerd om dit gerecht na te maken, maar nergens vindt ze het juiste recept, niet in kookboeken en ook niet in kookprogramma's. Benieuwd of het recept van Johan Segers smaakt zoals in haar herinnering.
Publicité
Films de la soirée
Séries de la soirée
Magazine & Divertissements
22:30
Un moi aux personnalités multiples - Vivre avec un trouble dissociatif de l'identité
Science et technique - 0:55 - Allemagne - 2025
Publicité
















